HRADY A ZÁMKY HISTORICKÁ MISTA CÍRKEVNÍ PAMÁTKY PAMÁTKY UNESCO HOME PAGE HOME PAGE 15 KRKONOŠE 14 SEVERNÍ MORAVA A SLEZSKO 13 STŘEDNÍ MORAVA 12 JIŽNÍ MORAVA 11 VYSOČINA 10 VÝCHODNÍ ČECHY 09 ČESKÝ RÁJ 08 ČESKÝ SEVER 07 SEVEROZÁPADNÍ ČECHY 06 ZÁPADOČESKÉ LÁZNĚ 05 PLZEŇSKO 04 ŠUMAVA 03 JIŽNÍ ČECHY 01 PRAHA 02 OKOLÍ PRAHY PO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY KONGRESOVÁ TURISTIKA AKTIVNÍ DOVOLENÁ PŘÍRODA LÁZNĚ 14 SEVERNÍ MORAVA A SLEZSKO 13 STŘEDNÍ MORAVA 12 JIŽNÍ MORAVA 11 VYSOČINA 04 ŠUMAVA 03 JIŽNÍ ČECHY
Čtvrtek 18.04.2024
 

REGION KRKONOŠE
Vyhledávací centrum
Rejstřík regionu
Databanka akcí
Dopravní přístupnost
Destinační management
Příroda a její ochrana
Biosférická rezervace UNESCO
Chráněná krajinná území
Přírodní zajímavosti
Jeskyně a propasti
Vrcholy, hřebeny, sedla
Fauna a flora
Naučné stezky
Památky a zajímavosti
Památky UNESCO
Památky a architektura
Církevní památky
Hrady a zámky
Kultura, zábava, sport
Kultura a zábava
Sport a relaxace
Zimní sporty
Aktivní dovolená
Folklor a tradice
Etnografický region
Etnografický subregion
Folklorní sdružení
Folklorní soubory
Folklorní festivaly
Lidové tradice a zvyky
Lidová řemesla a výrobky
Turistika a volný čas
Agroturistika
Pěší turistika
Cykloturistka
Vodní turistika a sporty
Vinařská turistika
Pohádkové regiony
Lázeňství
Lázeňská zařízení
Lázeňské domy a sanatoria
Kongresová turistika
Výstavy a výstaviště
Kongresová centra
Ubytování a stravování
Autokemp, kemp, tábořiště
Hotely, penziony
Chaty a chalupy
Rekreační areály
Další ubytování
Restaurace
Příjemné posezení
Gastronomické speciality
Království perníku

Výběr akcí v Kašperských Horách v březnu

Začátek akce: 06.03.2018 (út)
Předpokládaný konec: 29.03.2018 (čt)
Druh akce: Neupřesněno
Místo konání: Kašperské Hory: Kašperské Hory
Výběr nejlepších akcí v Kašperských Horách v březnu 2018

KAŠPERSKÉ HORY MAJÍ V BŘEZNU CO NABÍDNOUT MALÝM I VELKÝM

V měsíci březnu se v Kašperských Horách uskuteční několik zajímavých akcí, které by si neměl nechat ujít žádný příznivce dobrého humoru nebo dobré hudby. V kině je připravena divadelní parodie Shoes Jana Krause a festival dětských a rodinných filmů KAŠPÉRÁK. Závěr měsíce ozdobí koncert Onřeje Rumla, který odstartuje celou řadu velikonočních akcí.
Shoes Jana Krause
9. 3. 2018, 19:30 Kino Kašperské Hory
Ne náhodou je název tohoto divadelního představení tolik podobný názvu populární televizní talk-show. Členové Divadla Zaseto si vypůjčili tento televizní formát a s pořádnou dávkou humoru z něj udělali vydařenou parodii. Diváci se tak mohou těšit nejen na moderátora s nápadně velkým nosem, ale také na opravdu zvláštní kombinaci hostů. Herečku a bývalou první dámu Dagmar Havlovou, jeho svatost Dalajlámu, zpěváka Ondřeje Hejmu a kontroverzního mluvčího prezidenta, Jiřího Ovčáčka. Jak by nejspíš takové setkání probíhalo a kolik vtipných situací by vzniklo, přijďte zjistit do Kašperskohorského kina v pátek 9. 3. 2018 v 19:30 hodin.
Kašpérák
14. 3. – 16. 3. 2018, Kino Kašperské Hory
Jestli vám pojem Kašpérák nic neříká, není se zatím čemu divit. Letos se uskuteční teprve první ročník tohoto festivalu dětských a rodinných filmů v Kašperskohorském kině. Od středy 14. 3. 2018 až do pátku 16.3.2018, vždy od 14:00 a 17:30 se můžete těšit na šest filmů, které jsou zaměřené především na dětské diváky, ale tyto pohádkové filmy potěší i dospělé. Jsou plné humoru a lehkosti a jsou proto výbornou příležitostí k odpočinku. Od 16:00 budou pro návštěvníky, kteří si chtějí počkat na další film, připraveny tvořivé dílny, tematicky zaměřené k promítaným filmům. Celý festival bude završen před poslední filmovou projekcí, vyhlášením nejlepšího maskota, kterého kreslily děti z Kašperskohorské ZUŠ. V letošním roce jsou pro diváky připraveny filmy: Kozí příběh se sýrem, Kniha džunglí, Letíme, Modrý tygr, Lichožrouti a Kráska a zvíře.
Ondřej Ruml – One man show NAHUBU
29. 3. 2018, 19:00 Kino Kašperské Hory
Ondřej Ruml je zpěvák, kterého jistě není třeba představovat. Do hledáčku českých hudebních fanoušků se dostal v roce 2008, kdy se umístil na druhém místě v soutěži X-FACTOR. Po tomto úspěchu následovalo mnoho krásných muzikálových rolí a soustavná práce na jeho sólových projektech. V loňském roce pak bavil televizní diváky pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde ztvárnil řadu slavných zpěváků i zpěvaček.
S One man show NAHUBU projel koncem loňského roku několik větších měst po celé republice a všude sklízel obrovské úspěchy. Proto je velkých štěstím, že se Kašperskohorským občanům naskytne příležitost a Ondřej Ruml s tímto unikátním projektem zavítá do Kašperskohorského kina. Jedinečnost celého představení je v tom, že veškerou hudbu vytváří pouze zpěvák sám. Díky přístroji looper, s pomocí kterého vzniklo i jeho nejznámější vystoupení v soutěži X-FACTOR, si zpěvák nahrává pouze za použití svého hlasu a úst krátké smyčky a ty následně míchá dohromady. Vzniká tak pozoruhodná muzika a celé vystoupení je velmi poutavé a zábavné.


Více informací a plakáty ve formátu pdf ke všem akcím naleznete na webových stránkách www.kasphory.cz/kultura/kulturni-akce.

Kontakty:
Mgr. Jitka Skořepová, koordinátorka festivalu, 778 545 738, mekis@kasphory.cz
Martina Hamáková, referentka propagace a kultury, 605 275 176, propagace@kasphory.cz
Základní informace: Kašperské Hory
Další informace:http://www.kasphory.cz/kultura/kulturni-akce.
Autor:Hana Wernerová (Folklorní sdružení ČR)
e-mail: wernerova@fos.cz
organizace: č. 56
Aktualizace:12.03.2018 v 23:46 hodin

VYHLEDÁVÁNÍ V DATABANCE AKCÍ

Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®
ATUR ČR
Podmínky členství ATUR ČR
Aktuality
Turistické regiony ČR
Turistické oblasti ČR